Skimmer å sånt.blogg.se

En dagbok om skimmer i vardagen, om måleri och annat som ger livet sol.

Sammanfattning av halva året 2014

Publicerad 2014-12-31 22:11:28 i Allmänt,

31 december 2014

Sista dagen på år 2014 å snart plingar klockan för ett nytt år.

Under mars månad i år fick jag en underbar förfrågan från en vän om jag ville börja om å söka till Löftadalens folkhögskola i Åsa, till en utbildning i Bild & Form. Mitt svar kom omedelbart å kändes helt rätt. Ja! Jag är med till 150%, det blev mitt svar. 

Jag sade upp mig från mitt jobb, sade upp min lägenhet å magasinerade det mesta av mina tillhörigheter. Mycket av det fick mig att känna mig knäsvag men aldrig rädd. Min magkänsla sade att detta var vad jag skulle göra.

Efter mycket logistik å annat bar det så äntligen av till Åsa den 25 augusti. Jag visste inte då så mycket alls vad det innebar men... Jag kom fram till en skola som fungerade precis som jag hoppats. Jag fick ett rum med havsutsikt å blev lyrisk. Jag hade gjort ett mycket bra val.

Nu har jag lov efter en termin på Löftadalen som har givit mig så mycket. Kunskap, konstutövning på flera plan, så många möten med så fina människor, utveckling av mig själv. Å trots mina år närmare pension än student å med de flesta klasskamrater i en betydligt yngre ålder så har jag mött så många underbara människor som berikar mitt liv. Jag är lyckligt lottad.

Jag kan bara konstatera: jag längtar efter att få träffa dessa fina människor igen, efter lovet.

Å som jag kommer att lova mig själv i detta årsskifte, att leva så mycket i nuet som jag bara kan, så önskar jag er ett varmt Gott Nytt Nu🌟

Om

Min profilbild

Birgitta Karlsson

En tjej som gillar att måla å som inspireras av naturen. Att ta sig tid att stanna upp å se vart man "sätter ner fötterna" är viktigt för mig💙

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela